PROCES

Naša prednost je, da strankam ponujamo celostne storitve – od ideje do končnega izdelka.

Obdelujemo naravne in umetne kamne z vseh koncev sveta. Zelo smo ponosni na to, da nam je uspelo doseči najboljšo kombinacijo moderne tehnologije in tradicionalne ročne kamnoseške obrti, saj se zavedamo, da lahko le tako obdelavo kamna pripeljemo do popolnosti.

VZORČENJE

Našim strankam in partnerjem predstavimo širok spekter možnih materialov. Od žlahtnega marmorja, preprostega apnenca, ponosnega granita ali sramežljivega peščenjaka. Z našimi vzorci dobijo vse možne podatke glede barvne strukture ter možnih obdelav.

IZBIRA KAMNA

Skupaj s stranko organiziramo selekcijo kamna in jih popeljemo skozi neštete možnosti različnih plošč, ki so na voljo na trgu, kjer si naši naročniki lahko kvaliteto in vso pompoznost materialov ogledajo z lastnimi očmi.

RENDERIRANJE

Ideje arhitektov in oblikovalcev se prevedejo v izvedbeno fazo, kjer se pripravijo natančni načrti in modeli, ki strankam omogočajo, da še pred prvim rezom vidijo kako bo izgledal končni produkt.

PRIPRAVA URNIKA

Na podlagi potrjene dokumentacije, se pripravijo načrti za delavnice, kjer naša ekipa poskrbi za nemoten potek dela v vseh fazah procesa.

PRIDOBIVANJE KAMNA

Stroji z izjemno močjo, hitrostjo in natančnostjo pod budnim očesom skrbnikov prispevajo na poti od kamnitega bloka do končnega izdelka.

MODERNA TEHNOLOGIJA

Najsodobnejši visokotehnološki stroji izoblikujejo izdelek in ga predajo naprej skrbnim rokam kamnoseških mojstrov.

TRADICIONALNA ROČNA KAMNOSEŠKA TEHNIKA

Kljub napredni tehnologiji pa naprednih rok kamnosekov ne more nadomestiti prav nič, zato bo ta umetniška obrt za vedno ostala najpomembnejši del procesa.

MONTAŽA

Imamo močno ekipo monterjev, ki so sposobni slediti stopinjam proizvodnje in poskrbeti za brezhibno zmontiran izdelek.

AFTERSALES

Ustvarjanje dolgoročnih odnosov s strankami je vedno bil naš cilj. Zagotavljanje smernic za vzdrževanje kamna, podpora, nasveti in še veliko več je le del tega kar počnemo. Želimo, da se naše stranke počutijo varne in zadovoljne z našo storitvijo.