Blog

Marmor Hotavlje ima dolgo in uspešno tradicijo z ogromno zgodbami. Izvedite več o družinskem podjetju, ki je postalo eno vodilnih ponudnikov kamna v svetu luksuza.

BEYOND NATURAL

MARMOR HOTAVLJE d.o.o. je kot vodilni konzorcijski partner prejelo sofinanciranje s strani Evropske unije iz naslova Sklada za okrevanje in odpornost za izvedbo aktivnosti projekta Tehnološko izboljšani naravni kamniti elementi – BEYOND NATURAL. Podjetje se je povezalo v razvojno usmerjen konzorcij s podjetjema TRIIS, d.o.o., Železniki in AUGMENTECH, d.o.o..

Več

ODDELKI PRI UPRAVLJANJU PROJEKTOV

Ljudje v Marmorju Hotavlje resnično verjamejo, da so tam z razlogom - na videz nemogoče pretvoriti v umetniško delo. Nenehno izobraževanje, brainstorming seanse, podpora in sodelovanje so potrebni za neskončno premikanje kamnitih meja.

Več

POTOVANJE SKOZI PROSTORE PODJETJA

Podjetje Marmor Hotavlje je eno od vodilnih podjetij za obdelavo kamna na svetu, ki je ponosno na svojo zgodovino in dediščino, odličnost pa obenem izkazuje ob sodelovanju v številnih mednarodnih projektih. Za zagotavljanje zahtevanih rezultatov pa so bistvenega pomena sposobni in visoko usposobljeni delavci. Popeljali vas bomo po prostorih podjetja, ki igrajo ključno vlogo v tej nenehno razvijajoči se industriji.

Več