Blog

Marmor Hotavlje ima dolgo in uspešno tradicijo z ogromno zgodbami. Izvedite več o družinskem podjetju, ki je postalo eno vodilnih ponudnikov kamna v svetu luksuza.

ODDELKI PRI UPRAVLJANJU PROJEKTOV

Ljudje v Marmorju Hotavlje resnično verjamejo, da so tam z razlogom - na videz nemogoče pretvoriti v umetniško delo. Nenehno izobraževanje, brainstorming seanse, podpora in sodelovanje so potrebni za neskončno premikanje kamnitih meja.

Več

POTOVANJE SKOZI PROSTORE PODJETJA

Podjetje Marmor Hotavlje je eno od vodilnih podjetij za obdelavo kamna na svetu, ki je ponosno na svojo zgodovino in dediščino, odličnost pa obenem izkazuje ob sodelovanju v številnih mednarodnih projektih. Za zagotavljanje zahtevanih rezultatov pa so bistvenega pomena sposobni in visoko usposobljeni delavci. Popeljali vas bomo po prostorih podjetja, ki igrajo ključno vlogo v tej nenehno razvijajoči se industriji.

Več

UROLOGIJA IN KAMEN

Dandanes je podjetje zelo aktivno v svetu umetnosti in si prizadeva, da bi postalo vodilo podjetje za različne skulpture, ki še nikoli niso bile izdelane iz kamna. Eno najbolj plodnih sodelovanj je tisto s podjetjem Thomas Mercer, ustvarjalcem najboljših svetovnih kronometrov. Preberite blog in ugotovite, kaj je o hotaveljskih kamnosekih povedal direktor Alessandro Quintavalle.

Več